Pedicure & Voetverzorging

Ook je voeten mogen gerust wat aandacht krijgen, wanneer u zich realiseert hoeveel kilometers u in uw leven door uw voeten wordt gedragen. Bovendien zitten zij het merendeel van de dag ingepakt en opgesloten!

Maak een afspraak

PEDICURE - BASIS
Zachte voeten zonder eelt, kloven ... dat is het doel van deze behandeling. Verzorgde voeten getuigen van een goede hygiëne.

PEDICURE - EXTRA
Hebben jouw voeten het hard te verduren? Dan neemt onze schoonheidsspecialiste graag haar tijd zodat jij na een paar keer opnieuw op wolkjes kan lopen

VOETVERZORGING
De voetverzorging is gericht op schoonheid, verzorging en ontspanning.
Wij bieden geen snelle voetbehandelingen aan, omdat een voetverzorging bij RainPharma ook een beetje verwennerij is. En onze schoonheidsspecialiste neemt graag tijd voor jou. Wij haasten ons niet graag. Geniet eerst van een onstpannend voetbad met cosmetische zuren. Vervolgens worden de voeten gepeeld met onze unieke detox voetenscrub met actieve houtskool. Nagels worden verzorgd en de eelt wordt verwijderd. Een verkwikkende voetmassage hoort er helemaal bij. Er wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke ingrediënten voor al wat huidverzorging betreft.

Pedicure - Basis   €35
Pedicure - Extra €50
Lakken van de nagels:  €20
Voetverzorging:  €75