Endermologie

“De slankheidsactivator”

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen. Deze uiten zich in een verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, ….

Maak een afspraak

De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier. Dankzij lipomassage kunt u nu vetten die niet reageren op diëten en sporten duurzaam afvoeren.

 

Voor de vrouw:

  • Last van cellulites?
  • U raakt ondanks een gezonde lifestyle lokale overbelastingen niet kwijt?
  • U wenst een afgelijnd silhouet en een strakke huid?
  • U wenst na een bevalling snel uw lijn terug te vinden?
  • U ondergaat liever de onesthetische gevolgen veroorzaakt door de hormonale schommelingen van de menopauze niet?

 

Voor de man:

  • U hebt gewicht verloren en u wilt uw lichaam vormgeven?
  • U hebt geen tijd om te sporten en u wilt graag uw «love handles» kwijt?
  • Ondanks het sporten en een gezond voedingspatroon raakt u op sommige plekken uw vetbandjes niet kwijt?

Behandelingszone 
Armen, rug, taille, buik, borstspieren, vetkussentjes op de dijen, billen, dijen, binnenkant van de dijen, knieën, kuiten
10 minuten per zone, maximaal 4 zones per behandeling

Klassieke behandelingen
* Detox (45 min):  Activeert de bloedsomloop om in te werken op de waterretentie en de toxines te draineren: de huid krijgt “opnieuw geoxygeneerd” Voor een onmiddellijk dynamiserend effect en een gevoel van lichtheid.
* Relaxatie (45 min) : Maakt de spieren los, elimineert stress en zorgt voor een diep gevoel van ontspanning. Om lichaam en geest in evenwicht te brengen.
* Jonge moeder (45 min) :  Deze behandeling is ontworpen ter ontspanning, voor het verbeteren van de huid en om de balans in het lichaam te herstellen.
* Veneuze insufficiëntie (30 min) : Deze zeer aangename behandeling biedt meteen een blijvende verlichting. De pijn verdwijnt, de benen zijn lichter voor meer comfort.
* Endermopunctuur (60 min) :  Uitzonderlijke behandeling die tegelijkertijd inwerkt op de adipocyten (slankheidscellen), de fibroblasten (jeugdigheidscellen) en om hun omgeving voor een maximale doeltreffendheid. Verfijnt het figuur en strijkt cellulitis glad.
* Anti cellulite (45min): vermindert gelokaliseerde vetten, stimuleert de bloedsomloop en verstevigt om een gladdere, stevigere huid en een lichter lichaam terug te krijgen. Deze behandeling werkt op alle soorten cellulitis (vet, vocht en vezelig).

 

Intake & figuuranalyse + test  €60

Behandelingszone 
€ 25 per zone

Klassieke behandelingen
Detox : €75
Relaxatie : €75
Jonge moeder : €75
Veneuze insufficiëntie : €75
Endermopunctuur : €120

Specifieke behandelingen
Anti Cellulite: €95

 

 

Ontdek onze voordelige abbonementsystemen tijdens jouw intakegesprek.

Om hygiënisch te werken dien je steeds jouw eigen Bodywear (€ 30) aan te schaffen.

 

 

 

 

Maak een afspraak