Huidverbetering & Huidverjonging

Het natuurlijk verouderingsproces volledig stopzetten is een utopie. We kunnen er wél de strijd mee aanbinden om er zo lang mogelijk optimaal te blijven uitzien. Bij Sain et Sauf specialiseren wij ons in non-chirurgische esthetische behandelingen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de meest exclusieve apparatuur.
Volgende behandelingen komen in aanmerking:

Figuurcorrectie & afslanking

Bij Sain et Sauf zijn we reeds 15 jaar gespecialiseerd en actief bezig op het vlak van figuurcorrectie. Wij bieden een uitgebreid gamma aan mogelijkheden, maar beperken ons tot behandelingen die ons doorheen de jaren overtuigd hebben en dit nog steeds doen!

Volgende behandelingen komen hiervoor in aanmerking:

Rainpharma

Met het Rainpharma dieet en de orthomoleculaire filosofie, gaan mensen niet alleen beter gaan afvallen maar ook hun gewicht beter kunnen behouden. Naast het afslanken voelen de mensen zich ook veel vitaler en gaan fitter door het leven. Dankzij de voedingssupplementen krijg je namelijk een boost van energie, worden lichamelijk ongemakken aangepakt, krijg je een mentale opkikker en wordt je huid maximaal ondersteund. Een mooi pakketje om er niet alleen beter uit te zien, maar ook en vooral om je beter te voelen.