BALANCE BOX

“Niet enkel een afslankingsdieet, maar in de eerste plaats een levensfilosofie!”

Het Rainpharma dieet is "100% made in Belgium" en staat voor een verstandige aanpak en hoog kwalitatieve en veilige producten. Het is een antwoord op de vaak omstreden proteïnediëten. Met het Rainpharma dieet vermagert u verstandig, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger en zonder de nieren of de darmen in gevaar te brengen. Op die manier is het niet moeilijk om uw nieuwe gewicht te behouden. Het is een vermageringsdieet voor de kritische consument.

Maak een afspraak

Waarom het Rainpharma dieet?
Nog lang voor de grote populariteit van de klassieke proteïnedieten kon je bij ons terecht voor gewichtsbegeleiding. Wij volgden steeds de nieuwe ontwikkelingen. Het Rainpharma dieet bleek de bloedwaarden beter te beïnvloeden dan een klassiek proteïnedieet, is educatief sterker en houdt u goed gezind. De belangrijkste reden dat wij bij Sain et Sauf het Rainpharma dieet aanbieden, is dat men zijn of haar nieuwe gewicht gemakkelijk kan behouden. Wat niet altijd het geval is bij snelle diëten.

Wat is het verschil met een klassiek proteïnedieet?
Proteïnediëten zijn erg effectief. Het Rainpharma dieet gaat nog een stap verder. De RainShakes hebben een bijzondere samenstelling die uw nieren en darmen respecteren, en ervoor zorgen dat u na uw dieet uw gewicht gemakkelijker kan behouden. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die u een gezonde energieboost geven en uw huidkwaliteit verbeteren. De nadruk ligt tijdens het hele dieet, vanaf de eerste dag, op gezonde voeding. Het Rainpharma dieet is niet enkel een vermageringsdieet, maar op de eerste plaats een filosofie.

Hoe verloopt het Rainpharma Dieet?
Tijdens een intakegesprek van een uur krijg je alle info en producten (De RainPharma dieetbox + receptenboek) die je nodig hebt om met het programma te starten. De hele eerste afslankingsperiode wordt van naald tot draad besproken: we overlopen je dagschema, welke groenten je mag eten, of je vis en vlees mag eten, en zo ja wanneer, op welke momenten je de shakes moet drinken, en hoeveel. We overlopen ook je eetopties voor mocht je op restaurant gaan, of op vakantie. Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole én vetmeting. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een gewicht- en vetcontrole.

Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt, dit duurt maximum 12 weken, gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. In deze fase gelden nieuwe regels  en worden de gewichtscontroles om de week uitgevoerd.

Na maximum negen weken in de verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht, waar je verder een gezond voedingspatroon aanleert en waar extra strenge controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden. Hier spreken we van de regel van 2.

Voorzorgen
Het Rainpharma dieet is een veilig dieet. Zoals bij alle vermageringsdiëten geldt dat u, behalve overgewicht gerelateerde problemen, in goede gezondheid moet zijn. Uw arts kan hier uitsluitsel over geven. Tijdens het intake gesprek ontvangt u een doorverwijsbrief voor uw huisarts.

Resultaat
De resultaten van het Rainpharma dieet zijn erg snel en betrouwbaar. U verliest niet enkel uw overtollige vetmassa, maar u wordt ook gezegend met een flinke dosis energie en een duidelijk mooiere huid. Tijdens het dieet heeft u geen honger en breekt u uw spiermassa niet af.

 

Om met het Rainpharma dieet te kunnen starten, dient u een Balance Box aan te schaffen. Deze grote starterkit bevat alle producten die u nodig heeft om succesvol met uw dieet te starten. Bovendien is alle dienstverlening bij aankoop van de Box in de prijs inbegrepen, tot een jaar na uw dieet.

Intakegesprek € 65
Starterkit Balance Program, intakegesprek inbegrepen € 475