Gelaatsverzorging

Bij Sain et Sauf hebben wij de keuze gemaakt om met het Rainpharma huidsysteem te werken. Rainpharma ontwikkelde een aantal innovatieve - zoals steeds natuurlijke - huidproducten voor professioneel gebruik. Die vind je enkel in het schoonheidssalon. In combinatie met de RainPharma thuisverzorging, zorgt dit voor een echt mooiere huid. Elke verzorging bestaat naast een dubbele reiniging en peeling, ook uit twee specifieke gelaatsmaskers. Bij elk bezoek wordt naar de conditie van je huid op dat moment gekeken. Elke keer is de gelaatsverzorging bijgevolg anders. Je hoeft op voorhand ook geen keuzes door te geven. Onze schoonheidsspecialiste kent de RainPharma producten door en door en doen wat best is.

Massage

Onze schoonheidsspecialiste houdt van het geven van massages, daarom is ze er erg goed in. Wij werken uitsluitend met de producten van Rainpharma, met andere woorden met volledig plantaardige massage-oliën zonder bewaarmiddelen, die bestaan uit een mix van druivenpitolie, amandelolie, jojobaolie, arganolie en een unieke combinatie van essentiële oliën. Kies zelf de geur die het beste bij jou past. Wij nemen onze tijd om elke massage zorgvuldig uit te voeren. Behalve een weldaad voor de geest, zorgen onze massages ook voor een soepele, verzorgde huid die nadien zijdezacht aanvoelt dankzij kostbare ingrediënten. Een moment voor jezelf…

Manicure & Handverzorging

Als je bedenkt dat je handen de hele dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar in "gebruik" zijn, zou het goed zijn meer aandacht aan ze te besteden.

Pedicure & Voetverzorging

Ook je voeten mogen gerust wat aandacht krijgen, wanneer u zich realiseert hoeveel kilometers u in uw leven door uw voeten wordt gedragen. Bovendien zitten zij het merendeel van de dag ingepakt en opgesloten!

Epilaties

Geen zin om telkens weer het scheermesje boven te halen?
Bij ons kan u terecht voor de klassieke epilatie, voor een perfect glad resultaat.
Zowat alle zones van het lichaam kunnen onthaard worden.

Verven wimpers | wenkbrauwen

Laat je wenkbrauwen opfrissen en verven door onze schoonheidsspecialiste voor een sterkere blik.
Je kan ook je wimpers voller en langer laten lijken. Je ogen spreken als nooit tevoren!
Zo hoeft u ze gedurende enkele weken niet te maquilleren.
Drie tot zes weken mooie wimpers en wenkbrauwen

Maquillage

De juiste visagie haalt het beste in iemand naar boven. Onze schoonheidsspecialiste beschikt over de nodige kennis, inzicht en ervaring en weet precies welke make-up, kleuren en stijl ze voor iemand kan gebruiken.
Rust en tijd staan voorop. Onze visagiste neemt de tijd om u te adviseren. Het is leuk als u een mooi eindresultaat hebt, maar u wilt het natuurlijk thuis ook kunnen herhalen. Daarom laten wij u zien hoe u uw persoonlijke make-up kunt aanbrengen.