Mood

"Een revitaliserend elixir!"

Een 14 daagse vitaliteitskuur voor…

  • Iedereen die nood heeft aan extra energie
  • Wie te maken krijgt met stressvolle situatie
  • Personen die zware fysieke of mentale prestaties moeten verrichten
  • Wie extra ondersteuning zoekt tijdens een afslankingsdieet
  • Iedereen wiens liefdesleven wat extra vuur kan gebruiken
  • Wie last heeft van het welgekende “winterdipje”.

Hoe gebruiken?

Elke doos bevat een kuur voor 14 dagen. Drink elke ochtend 1 flesje bij het ontbijt (goed schudden voor gebruik). Koel serveren is lekkerder. De kuur herhalen indien nodig.

Wat bevat 1 flesje & tot wat draagt het bij?

Carnitine (4500mg) is betrokken bij de omzetting van energie uit vetten en verbetert het uithoudingsvermogen. In de volksmond ook wel vetverbrander genoemd.

Ginseng (100mg) en Rhodiola Rosea (100mg) helpen bij stress, vermoeidheid, fysieke en mentale prestaties. Ze ondersteunen de normale bloedcirculatie en bloedsuikerspiegel. Ginseng draagt bij tot het verwerken van melkzuur na het sporten. Deze ingrediënten zijn afkomstig van kleine familiebedrijven die zonder pesticides werken.

L-Glutamine (100mg) is betrokken bij de energievoorziening en helpt bij spieropbouw. Het herstelt de zuur-base balans in het lichaam en is een sterke ontgifter.

Vitamine B1 (4,2mg) draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme, een normale werking van het zenuwstelsel en een normale psychologische functie. Vitamines B2 (4,8mg), B3 (25mg) en B6 (6mg) helpen daarenboven bij de vermindering van moeheid. Vitamine B2 en B6 spelen een rol bij de instandhouding van normale rode bloedcellen. Vitamine B2 draagt specifiek bij tot een normale huid (samen met vitamine B3), een normaal gezichtsvermogen en helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Vitamine B6 ondersteunt de regulering van de hormonale activiteit en de normale werking van het immuunsysteem.

Inositol (1000mg) en Choline (1000mg) dragen bij tot een normaal metabolisme van vet en tot de instandhouding van een normale leverfunctie.

Dit product bevat geen vetten, suikers, kunstmatige kleur- of smaakstoffen en is glutenvrij. Slechts 1,58 kcal per dosering.

€35,95 voor een kuur van 14 dagen (14x 60ml).

Extra ondersteuning, zeer sterk aanbevolen.

Neem elke ochtend 3 capsules Dynamic Energy bij elk flesje MOOD. Eén klein doosje volstaat voor de hele kuur.

Warm aanbevolen

Het ideale moment om uw vitamines en mineralen aan te vullen. Neem elke ochtend 1 tablet Daily Boost, en bij het avondeten 1 tablet Mighty Night.

Maak een afspraak