Rain Pharma Dieet

The Rain Diet is "100% made in Belgium" en staat voor een verstandige aanpak en hoog kwalitatieve en veilige producten. Het is een antwoord op de vaak omstreden proteïnediëten. Met The Rain Diet vermagert u verstandig, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger en zonder de nieren of de darmen in gevaar te brengen. Met The Rain Diet is het niet moeilijk om uw nieuwe gewicht te behouden. Het is een vermageringsdieet voor de kritische consument.

Wat is het verschil met een klassiek proteïnedieet?

Proteïnediëten zijn erg effectief. The Rain Diet gaat nog een stap verder. De RainShakes hebben een bijzondere samenstelling die uw nieren en darmen respecteren, en ervoor zorgen dat u na uw dieet uw gewicht gemakkelijker kan behouden. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die u een gezonde energieboost geven en uw huidkwaliteit verbeteren. De nadruk ligt tijdens het hele dieet, vanaf de eerste dag, op gezonde voeding. The Rain Diet is niet enkel een vermageringsdieet, maar op de eerste plaats een filosofie.

Waarom The Rain Diet?

Nog lang voor de grote populariteit van de klassieke proteïnedieten kon je bij ons terecht voor gewichtsbegeleiding. Wij volgden steeds de nieuwe ontwikkelingen. The Rain Diet bleek de bloedwaarden beter te beïnvloeden dan een klassiek proteïnedieet, is educatief sterker en houdt u goed gezind. De belangrijkste reden dat wij The Rain Diet aanbieden, is dat men zijn of haar nieuwe gewicht gemakkelijk kan behouden. Wat niet altijd het geval is bij snelle diëten..

Hoe verloopt The Rain Diet?

Voor u met The Rain Diet start, krijgt u een individuele uitleg van ongeveer 60 minuten. Dat noemen we het intake gesprek. Vervolgens bezoekt u ons elke 10 tot 14 dagen voor een opvolging. Tijdens The Rain Diet doorloopt u 3 periodes. De eerste periode (afslankingsperiode) duurt maximaal 12 weken. Hier verliest u uw overtollige gewicht.

Vervolgens volgt u gedurende 9 weken de verzilveringsperiode (tweede periode). Tijdens de verzilveringsperiode mag u bijna alles weer eten. We bouwen rustig weer op en leren u een eigenwijs en effectief eetpatroon aan.

Tenslotte volgt u de laatste periode: de regel van twee.

De dienstverlening is inbegrepen in de aankoopprijs van de producten, en wordt dus niet extra aangerekend.

Voorzorgen

The Rain Diet is een veilig dieet. Zoals bij alle vermageringsdiëten geldt dat u, behalve overgewicht gerelateerde problemen, in goede gezondheid moet zijn. Uw arts kan hier uitsluitsel over geven. Tijdens het intake gesprek ontvangt u een doorverwijsbrief voor uw huisarts.

Resultaat

De resultaten van The Rain Diet zijn erg snel en betrouwbaar. U verliest niet enkel uw overtollige vetmassa, maar u wordt ook gezegend met een flinke dosis energie en een duidelijk mooiere huid. Tijdens het dieet heeft u geen honger en breekt u uw spiermassa niet af.

Meer informatie?

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en bepalen we uw ideale gewicht.

Tarieven

Om met The Rain Diet te kunnen starten, dient u een Rain Diet Box aan te schaffen. Deze grote starterkit bevat alle producten die u nodig heeft om succesvol met uw dieet te starten. Bovendien is alle dienstverlening bij aankoop van de Rain Diet Box in de prijs inbegrepen, tot een jaar na uw dieet.

Starterkit Rain Diet Box: € 450

Maak een afspraak