Workshop Rainpharma 27/6

Iedereen wil een mooie huid en daarvoor willen we best wat moeite doen. Ondanks al die goede bedoelingen, doet 97% helaas meer kwaad dan goed. We gebruiken de verkeerde producten of gebruiken goede producten op een foute manier.

Ben jij benieuwd of jij het wél goed aanpakt? Tijdens deze workshop kom je alles te weten over huidverzorging. We leggen je haarfijn uit hoe de cosmeticasector in elkaar zit en doen heel wat schoonheidsmythes en heilige huisjes sneuvelen. Maar we gaan ook concreet aan de slag. Je leert hoe je huid is opgebouwd, hoe ze werkt en vooral ook wat je kan doen om je huid opnieuw te laten stralen.

HOE VERLOOPT DE WORKSHOP?

• Korte introductie 
– Hoe verzorg je je huid op de juiste manier?
– Hoe wordt je huid opgebouwd?
– Waarheid over huidverjonging
– Shortlist te mijden ingrediënten en waarom

• Focus op lichaamsverzorging – Behandel je huid met zachtheid.
Je huid is je grootste orgaan en verdient een zachte behandeling. Ban chemische rotzooi en agressieve ingrediënten uit de badkamer en kies voor plantaardige doucheproducten. Je beloning? Een zijdezachte huid met een stralende gloed.

• Focus op gelaatsverzorging – Aan de slag met RainPharma = FUN!
Je weet nu wat je niet meer op je gezicht wilt smeren. Hoog tijd om te ervaren wat plantaardige verzorgingsproducten met je gelaat doen. Met het unieke zes-stappen-plan van RainPharma tover je de beste versie van jezelf tevoorschijn.

 

PRAKTISCH
• Er zijn 2 workshops van telkens 2 uur:  17 uur en 20 uur
• Inschrijven kan via info@sainetsauf.be met vermelding van naam , het aantal personen en het gewenste uur. Je ontvangt dan van ons de verdere informatie om jouw plaats(en) definitief te reserveren. Ook via onze facebookpagina of instagram kun je ons eveneens berichten!
• Je inschrijving is pas voltooid na betaling van 35€.
• Je ontvangt een cadeau ter waarde van 50€