I Wonder Days

Het aftellen naar de RainPharma I Wonder Days is begonnen. Ben jij ook zo benieuwd wat wij dit jaar voor jou in petto hebben?

Op 21 en 22 oktober kan je bij aankoop van jouw favoriete RainPharma producten maar liefst 4 limited edition cadeausets op de kop tikken voor maar €25.

Benieuwd hoe de actie werkt? Lees dan snel verder of klik hier

Wat mag je verwachten? Er zijn vier bijzondere cadeausets, voor RainPharma topfans of voor nieuwsgierige ontdekkers. In elke set vind je een selectie terug van het allerbeste wat RainPharma te bieden heeft, voor een stralend schone huid, voor een verzorgende verwendouche, voor een warme geurige thuis of voor een energiek en fit lichaam. Welke kies jij?

Let’s get lucky! Wil jij één, twee, drie of alle limited edition cadeausets scoren? Het enige wat je moet doen is jouw favoriete RainPharma producten uitkiezen tijdens de I Wonder Days. Echt alle producten doen mee.

Let’s collect!Heb je voor €150 aan RainPharma producten uitgekozen? Dan kan je één van de spectaculaire cadeausets met fullsize toppers aan je aankopen toevoegen, voor maar €25 extra. Ook voor elke volgende schijf van €150 kan je nóg een cadeauset uitkiezen. Elke set mag slechts één keer gekozen worden. In totaal kan je zo maximum 4 verschillende RainPharma sets van €25 verzamelen.

Let’s party!En er is nog meer! In elke cadeauset zit een Let’s party bon met een waarde van €25. Die kan je in december 2022 inzetten voor jouw eindejaarsaankopen. Eindeloos plezier.