30/10 RainPharma Magic Winter Shopping Day

Op vrijdag 30 oktober wordt het helemaal de moeite om naar onze winkel af te zakken voor het grote RainPharma Magic Winter Shopping Day Event. We strooien die dag namelijk met magische kortingen, en die zijn nóg straffer dan anders!

Zowieso: meteen korting op jouw eerste product!


Koop je 1 tot 9 verschillende producten, dan krijg je 10% korting op jouw winkelmandje.
Bij aankoop van 5 verschillende producten (min. € 100 na korting) krijg je ook nog een magisch cadeautje van ons: de Magic 11 Essential Oil 30 ml. Deze perfecte winterblend zorgt voor een betoverende sfeer in huis! 


Ben je een doorwinterde RainPharma fan en ga je voor exact 10 verschillende producten? Dan scoor je een korting van maar liefst 20% op het totale aankoopbedrag.  Nog meer goed nieuws,  je kan van elk product meerdere exemplaren toevoegen: perfect om je voorraad aan te vullen. Bovendien krijg je bij aankoop van 10 verschillende producten (min. € 200 na korting) ook de RainPharma Aroma Diffuser 500 ml cadeau! Perfect om je huis onder te dompelen in een geurige wintersfeer met de Magic 11 Essential Oil.

Kies je favoriete producten, maak je lijstje met maximum 10 producten klaar en stuur het ten laatste op 23.10.2020 door naar info@sainetsauf.be of via WhatsApp 0476/43.67.60. Zo ben je zeker dat alles klaarstaat op 30.10.2020. Keuzestress? Neem contact met ons op voor professioneel advies zodat je de beste keuzes kan maken voor jezelf, je vrienden, je collega’s of je familie.

 

Enkel geldig op 30.10.2020, van 10u en 22u .
 Tot dan! 

Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten. Exclusief kleine accessoires (minder dan €9).
Hou  Instagram en  Facebook in de gaten om van alle details op de hoogte te blijven.