PCA skin peelings


"PCA skin behandelingen zorgen voor een gezonde en mooie huid"

 

PCA Skin staat internationaal bekend voor het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven, zonder herstelperiode met bijbehorende sociale belemmeringen.

 

PCA Skin wordt in bekende medische literatuur beschreven als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings. Ze zijn leider in het het ontwikkelen van milde en toch zeer effectieve professionele behandelingen en dagelijkse huidverbeteringsprocessen. Al 2 decennia werkt PCA Skin sament met artsen en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap hand in hand gaan voor een gezonde en een mooie huid vanuit cellulair niveau.

 

PCA Skin legt de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverzorging. De missie is steeds de verwachtingen te overtreffen. PCA Skin, trust the experts.

Maak een afspraak

PCA Peel®
Deze formule is ideaal voor de gevoeligere en donkere huid. De behandeling helpt bij verstopte poriën, acne en heeft een algemeen verjongend resultaat.


Sensi Peel®
Deze formule is geformuleerd voor alle huidtypen. Deze peeling is aangewezen voor donkere huidtypes of mensen met een extreem gevoelige huid. Deze TCA- en melkzuur-oplossing zorgt voor een gladdere huid, melanogenese remming, versterking en hydratatie voor velen die voorheen niet in aanmerking zouden komen voor een chemische peeling (bijvoorbeeld: rosacea). Ideaal als eerste peeling, ook bij zeer gevoelige huidtypes.


Ultra Peel I®
is een combinatie van TCA en melkzuur onder toevoeging van fytohormonen voor het opvullen en hydrateren van de huid. Deze peeling is aangewezen voor donkere en rijpere huidtypes. Kojic en azelaïnezuur fungeren als antibacteriële middelen, evenals melanogenese remmers. L-ascorbinezuur zorgt voor de versterking en verheldering van de huid.


Retinol Peel
Deze pure retinol peeling is geschikt voor de behandeling van een rijpere huid, ze stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Ook ideaal in geval van hyperpigmentatiestoornissen. Deze peelings zorgen voor spectaculaire en snelle resultaten in huidverjonging. Door extra antioxidanten in deze formuleringen wordt de huid verder beschermd tegen vrije radicalen, de huid is zichtbaar gladder, helderder en gelijkmatiger van teint


Therapeutische Maskers
De verschillende huidcorrigerende ingrediënten in deze therapeutische maskers peelen, hydrateren
en kalmeren, afhankelijk van de gekozen formule.

 • Therapeutisch Oat Milk Mask
  fruitzuurmasker op basis van havermelk als intense vochtinbrenger om de huid te verzachten en te kalmeren
 • Therapeutisch Charcoal Mask
  fruitzuurmasker op basis van japanse witte houstkool dat al het vuil absorbeert en de poriën verfijnt
 • Therapeutisch Papaya Mask
  fruitzuurmasker op basis van papayaconcentraat & groene thee dat fijne lijntjes aanpakt en zorgt voor eclat
 • Therapeutisch Salicylic Acid Mask
  fruitzuurmasker op basis van salicylzuur voor een anti bacteriele en ontstekingswerende werking
 • Therapeutisch Pumpkin Mask
  fruitzuurmasker op basis van pompoenenzymen voor een egale teint en herstel van zonneschade aan de huid

Detox Gel Deep Pore Treatment
Behandeling met anti-oxidanten die ervoor zorgen dat de huid beschermd wordt tegen oxidatie, sterke vervuiling van buitenaf en reinigt de poriën. Ook aan te raden om tussen peelings door te gebruiken voor het onderhouden van een gezonde en stralende huid. Deze behandeling is een uitstekende keuze om alle huidtypes te ontgiften. Het dringt diep door in de huid, lost vuil op, verweekt mee-eters, doodt bacteriën, vermindert ontstekingen, grove huidstructuur en laat de huid er weer schoon en fris uitzien.


Door deze behandeling wordt het uitzicht van de huid verbeterd en
d
e huidvernieuwing en -verjonging gestimuleerd.

PCA Skin Peel / Sensi Peel / Ultra Peel
€ 120/€170

3 behandelingen inclusief post procedure kit t.w.v € 50                           € 360
5 behandelingen inclusief post procedure kit t.w.v. € 50                          € 550


Retinol Peel 
€ 150/€200

3 behandelingen inclusief post procedure kit t.w.v. € 50                         € 450


Therapeutische Maskers
€ 95


Detox Deep Pore Treatment
€ 65


extra's:

 • Eye Treatment  - specifieke oogbehandeling
  + € 25
 • Detox gel - Deze milde, dieptereiging is ideaal voor een huid die uitgereinigd moet worden (niet bij retinol peel en detox deep pore treatment)
  + € 20
 • Advanced treatment booster -  dubbel resultaat! Vervelling wordt gestimuleerd, verjonging wordt geactiveerd en de huidbarrière wordt verbeterd. Hierdoor wordt roodheid minder en de huid zal zich zichtbaar verbeteren in uitstraling, kleur en structuur!  (niet bij retinol behandeling)
  + € 15
 • LPG Endermologie - lift activateur éclat
  + € 20

Maak een afspraak