Ohyto PH Behandeling

“Een vollere en stevigere huid dankzij glycolzuur.”

Hoewel huidveroudering genetisch geprogrammeerd is, kunnen ook andere elementen, zoals omgevingsfactoren, vervuiling en blootstelling aan de zon, wijzigingen in de huidtextuur veroorzaken.
Het gamma Ophyto® pH met bijhorende peeling op basis van glycolzuur (AHA) biedt een bijzondere behandeling voor een spectaculair schoonheidsresultaat.
Na de behandeling merkt u de resultaten meteen: uw teint straalt en uw huidtextuur ziet er beter uit. Fijne rimpels en pigmentvlekken vervagen.

Maak een afspraak

Geheim van de behandeling
Ophyto pH peelt de opperhuid in alle zachtheid, zodat de natuurlijke hydraterende bestanddelen van de huid behouden blijven. Het glycolzuur in Ophyto pH verwijdert dode huidcellen, brengt de elastine- en collageenproductie weer op gang en vult de huid in alle zachtheid.

Indicaties
Voor mannen en vrouwen vanaf 30 jaar, om huidveroudering te voorkomen en een stralende teint te behouden.

Resultaten
Dankzij de behandeling met Ophyto pH wordt de huid grondig gereinigd, wordt het celmetabolisme gereactiveerd en worden rimpels en fijne lijntjes vervaagd. Om de behandeling te vervolmaken zijn er speciale producten ontwikkeld die als thuisverzorging dienen gebruikt te worden.

Behandeling in het instituut
Als kuur van een maand met één behandeling per week

Prijzen

1 behandeling    € 90
+ extra LED therapie + € 30

Vraag naar onze prijzen in kuurverband.

Maak een afspraak